Lash lift utbildning i Jönköping

Välkommen till Hudsalong Anna Maria

Välkommen! I hjärtat av charmiga Huskvarna kan du unna dig moderna och trygga behandlingar inom botox, fillers, tandblekning, fransförlängning och microblading. Vi erbjuder även laserbehandlingar för hårborttagning. Ända sedan starten 2007 har många kunder fått behandlingar av hög kvalitet hos oss, och lämnat salongen med en oslagbar känsla av såväl yttre som inre välbefinnande.

 

Vill du få ökad spänst i din hud och ett mer ungdomligt utseende?

Vi erbjuder icke-kirurgiska HIFU-behandlingar, som består av den allra senaste ultraljudstekniken. Behandlingen ger lyft och hudåtstramning på t.ex. panna eller haka och stimulerar hudens produktion av kollagen. Du kan genomgå HIFU för fettreducering, för att lyfta ansikte och hals, för att förtydliga käklinjen m.m. Vill du istället ha en ansiktsbehandling med effektiva resultat mot acneärr? Med vår Nannic NBE-maskin får du en revolutionerande behandling som går till botten med de flesta hudproblem. Din hud får ny lyster och känns yngre och mer återfuktad.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Hudsalong Anna Maria lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Lash lift utbildning i Jönköping

Våra hjärtan klappar för skönhet. Därför kan du vara säker på att du får noggrant utvärderade behandlingar och ett resultat som tar fram ditt bästa jag. Eftersom vi vill vara din kompletta skönhetsklinik, ser vi också till att tillhandahålla utbildningar inom lash lift, microneedling, fransförlängning samt härdplatsutbildning för fransstylister.

 

Vi är din kompletta skönhetssalong i Huskvarna.
Hos oss är du som kund alltid i centrum, och det viktigaste för oss är att du blir nöjd,
och känner dig snygg och fräsch efter ditt besök hos oss!

 

Vi är proffs på microblading och fransförlängning

Microblading är en semi-permanent metod för att få naturliga och fylliga ögonbryn. Med hjälp av ett tunt blad byggs dina ögonbryn på med pigment. Den säkra och allergitestade färgen appliceras närmare hudytan för att linjerna ska framstå som klarare och skarpare. Resultatet blir naturliga, hårliknande linjer som framhäver dina ögonbryn och gör dem vackra och definierade. Vill du istället ha långa och vackra ögonfransar? Vi erbjuder fransförlängning med singel- eller underfransar, samt volymfransar där du väljer hur långa och täta fransar du vill ha. Anna Maria Hudsalong har ensamrätt på vårt populära märke Secret Lashes, du hittar både fransar och tillbehör i vår butik och webshop. Vänd dig till oss för fantastiska fransar, vår professionella ögonfransstylist gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd.

Våra Behandlingar

Ansiktsbehandlingar - Hudsalong Anna Maria

Ansiktsbehandlingar

Boka idag
Kroppsbehandlingar - Hudsalong Anna Maria

Kroppsbehandlingar

Boka idag
Ögonfransförlängning - Hudsalong Anna Maria

Ögonfransförlängning

Boka idag
Fillers - Botox - Hudsalong Anna Maria

Fillers - Botox

Boka idag
Händer & fötter - Hudsalong Anna Maria

Händer & fötter

Boka idag
Vaxning - Hudsalong Anna Maria

Vaxning

Boka idag
Hårborttagning - Hudsalong Anna Maria

Hårborttagning

Boka idag
Tandblekning - Hudsalong Anna Maria

Tandblekning

Boka idag

Utbilda dig i lash lift i Jönköping!

Boka idag

En komplett skönhetssalong!

Med vårt stora utbud av behandlingar har vi något för alla

Vi är stolta över våra behandlingar som täcker alla områden från topp till tå. Vare sig du önskar en spraytanbehandling, vill färga ögonbrynen, göra läpparna fylligare med botox eller vaxa benen så ser vi oss själva som ett naturligt val för kunder som har höga förväntningar. Vi tillhandahåller även behandlingar med modern Plasma IQ-teknik mot t.ex. rynkor och hudbristningar. Med ett av marknadens mest kraftfulla plastmaljus påverkas huden att dra ihop sig och eliminera döda hudceller. Metoden kan användas för ansikts- eller ögonlockslyft, för att eliminera skrattrynkor och mycket mer. Kort och gott har vi den rätta kompetensen och behandlingar för alla smaker.

 

Gör en tandblekning hos oss och få ett bländande leende

Ditt leende är en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. Gör du en tandblekning hos oss får du vackra, vita tänder och en riktig boost för välbefinnandet. Vi använder oss av välrenommerade ISmiles Super Fresh, som är en skonsam men effektiv tandblekningsmetod. En specialdesignad bettskena och gel aktiveras av plasmaljus, och gör att du får tänder som blir 5–7 nyanser vitare enligt Vitapans nyansskala för tänder. Förväntat resultat kan variera, men vissa kunder får en nyans som är högre än 7 på skalan.

 

Välkommen till Hudsalong Anna Maria!